Nieuws voor leden

Nieuwsbrief oktober 2023

Nieuwsbrief oktober 2023

Author: Linda Groenewoud/Monday, October 16, 2023/Categories: Nieuws voor leden


In deze nieuwsbrief vind je informatie over het komende Music of Johan de Meij concert en vind je ook alvast een overzicht met de concerten die al op de planning staan.

Repetitie's

We hebben nog twee repetitie's op woensdag te gaan en een laatste doorloop/soundtrack op zaterdagmiddag 28 oktober.
Zorg ervoor dat je aanwezig bent zodat we samen de laatste puntjes op de i kunnen zetten!

Doorloop en concert zaterdag 28 oktober 2023: De aanvangstijd van deze doorloop is 15.00 uur en eindigt om maximaal 17.00 uur. We vragen iedereen ruim op tijd aanwezig te zijn, en ingespeeld klaar te zitten. In verband met de kosten, we werken immers met subsidie, hebben we helaas niet de (financiële) mogelijkheden om jullie tussen de doorloop en het concert een warme maaltijd aan te kunnen bieden. Het centrum van Enschede biedt daarentegen voldoende mogelijkheden hiervoor, en voor elk wat wils. Daarna is er de mogelijkheid je om te kleden in de kleedkamers van het Muziekcentrum.
Om 20.00 uur begint het concert welke bestaat uit 2 blokken van plusminus 50 minuten. Hier tussenin zit een pauze van 30 minuten

Concert

Locatie: Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27, 7511 EK Enschede
Tijd 20: 00 u
Zorg ervoor dat je om 19:30 uur klaar bent om te stemmen en te gaan zitten.

We gaan gelaagd spelen. In het Muziekcentrum is er de mogelijkheid dat we in etages kunnen zitten.
Begane grond : Fluit/Piccolo (2 rijen), Hobo en althobo, Klarinetten (3 rijen), Saxen (2 rijen), (contra)Basklarinet, Fagot, Harp, Vleugel, Accordeon, Contrabas
1ste verhoging : Hoorns, Baritons/Euphoniums , Bastuba
2de verhoging : Trompetten, Trombones
4de verhoging : Slagwerk

Kleding

We kunnen gebruikmaken van de kleedruimtes van het Wilminktheater en Muziekcentrum. Hier kun je ook al je spullen kwijt. Tijdens het concert zullen we in concertkleding musiceren.
Voor de heren betekent dit: een stijlvol zwart kostuum (pantalon/colbert), of smoking, met wit overhemd (en zwarte strik), zwarte sokken en zwarte schoenen.
Voor de dames betekent dit : stijlvolle zwarte (gala)kleding en zwart schoeisel.

Kaartverkoop en info

Probeer allemaal nog zoveel mogelijk kaarten te verkopen zodat we de zaal vol krijgen!
https://www.wilminktheater.nl/nl/agenda/3924/wilmink-project-orkest-i-s-m-muziekvereniging-concordia-hengelo/the-music-of-johan-de-meij

Slagwerk

Met dezelfde mensen als bij het repetitieweekend is afgesproken dat zij het vervoer van het slagwerk regelen. Het zou wel heel fijn zijn als er extra hulp van jullie is bij het uitpakken en inpakken van het slagwerk in het Muziekcentrum zodat deze groep niet heel erg lang bezig is.<br />
Zie lijst in de app

Feestavond 

Op zaterdagavond 20 januari organiseert de feestcommissie een gezellig feest voor alle leden en orkestleden van het WPO die met het Johan de Meij concert hebben meegespeeld.
Partners van onze leden zijn ook van harte welkom! Geef je snel op via dit formulier.
Ogave formulier feestavond

Planning  komende concerten en activiteiten

  • Zaterdagavond 28 oktober concert Johan de Meij
  • Zaterdag 18 november intocht Sinterklaas door gelegenheidskapel onderleiding van Henk Odink
  • Zaterdag 20 januari 20.00 feestavond
  • Zaterdag 9 maart 2024 Lionsconcert Enschede
  • Oktober of november 2024 Concert muziek van Ed de Boer (Onder voorbehoud)
  • Januari 2025 PROMS25 Promsconcert  (vrijdag 10 jan generale repetitie)  zaterdag 11 januari en zondag 12januari  concerten In Schouwburg Hengelo 
    Georganiseerd door Federatie Amateurkunst Hengelo met Concordia Hengelo als basisorkest ism  o.a. solisten en een projectkoor.

Vrachtwagen

Al vele concerten hebben wij gebruik mogen maken van de vrachtwagen van Nijkrake auto verhuur en daar zijn wij hun erg dankbaar voor!
Wil je een busje huren of heeft je auto onderhoud nodig, denk dan aan 
Auto Nijkrake!

Nieuwe leden

Welkom en veel muziekplezier voor Anna op saxofoon!

Concerten van collega-verenigingen

Harmonie Orkest Twente  geeft 4 november een concert met het thema “Muziek maken is een kunst”,  het verhaal achter de muziek. In het programma komen verschillende kunstvormen aan bod zoals beeldende kunst, literatuur en kleinkunst. Tijdens het spelen van de stukken zal er worden verteld door Rolf Jongedijk en worden er beelden getoond die getekend zijn door één van de orkestleden.Het orkest staat o.l.v. Joop Boerstoel. 
Het concert vindt plaats in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Burg. van Veenlaan 18 in Enschede, aanvang  20.00 uur. 
Klik hier voor de Flyer

 

Number of views (183)

Tags: