Nieuws voor leden

Concert 29 november in  Ede

Concert 29 november in Ede

Author: Linda Groenewoud/maandag 29 september 2014/Categories: Nieuws voor leden

Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten zijn we uitgenodigd door fanfare KNA uit Lunteren om samen met hen een concert te geven op zaterdag 29 november in Ede. Ook fanfare Crescendo uit Ratum (in de buurt van Winterswijk) doet mee. Het wordt dus een muzikale en vast gezellige avond!

Hieronder vinden jullie belangrijke informatie.  Het vriendelijke verzoek is dus dit goed door te lezen.

                                                                                                                                                                    

Concertzaal

Het concert vindt plaats in het spiksplinternieuwe Akoesticum in Ede, voorheen de Frisokazerne. Het Akoesticum is zo nieuw dat het eind januari pas geopend wordt; wij zijn een van de eersten die daar zullen optreden!

Het Akoesticum ligt in de bossen, vijf minuten lopen van station Ede-Wageningen en 20 minuten lopen van centrum Ede. Het beschikt over - naast een mooi auditorium (300 man publiek) - een eetruimte, slaapkamers en een grandcafé.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.akoesticum.org

 

Planning

16.30 uur – aankomst in Akoesticum Ede

17.00 uur - inspelen in het auditorium, waarschijnlijk tot 18 uur

18.00 uur - gelegenheid iets te eten (zie hieronder)

19.30 uur - start concert, einde verwacht 22.30 uur. Wij spelen als tweede orkest.

22.30 uur - borrel

 

Eten en slapen

Tussen 18.00 en 19.00 uur hebben we tijd om te eten. Het is mogelijk voor 10 euro een maaltijd te nuttigen in het Akoesticum. Ze willen van tevoren graag een indicatie van het aantal mensen dat hiervan gebruik zal maken. Je kunt je hiervoor opgeven tijdens de repetitie bij Lies.

Het is mogelijk te blijven slapen in het Akoesticum. Er zijn tweepersoonskamers, die allemaal eigen douche en toilet hebben. Per persoon kost een overnachting 30 euro, incl. linnenset (dekbedhoes, sloop, onderlaken en handdoek). Ontbijt is 5 euro. Ook hiervoor kun je je, graag z.s.m., opgeven bij Lies.

 

KNA Lunteren en Crescendo Ratum

Fanfare KNA uit Lunteren komt uit in de eerste divisie. Het is een ambitieuze muziekvereniging met veel bravoure. In 2013 werden ze Nederlands kampioen. Dirigent is Erik Kluin. Meer info: http://www.knalunteren.nl/

Crescendo Ratum staat ook onder leiding van Erik Kluin en telt 60 leden. Ook dit orkest komt uit in een van de hogere divisies. Meer info: www.crescendoratum.nl/vereniging/fanfare

 

Tenslotte

Voor het eerst sinds lange tijd laten we ons als Concordia ook weer buiten Twente horen. Het belooft een mooie muzikale avond te worden met prachtige fanfare- en harmoniemuziek. Na de enthousiaste reacties op Hangi Lauha hebben we opnieuw de mogelijkheid  om ons als harmonieorkest in een mooie ambiance te presenteren.  

Bovendien zou het leuk zijn als we met veel mensen gezamenlijk kunnen eten en natuurlijk nog leuker als we met veel mensen kunnen blijven slapen en er een orkest-weekendje-weg van kunnen maken. Maar dat is natuurlijk aan ieder voor zich om dat te beslissen.

 

Op naar een mooi concert op 29 november aanstaande in Ede

 

Met vriendelijke groet

 

Lies Rubing                                                                        

 

 

 

Number of views (3711)

Tags: