Nieuws voor leden

Nieuwsbrief april 2023

Nieuwsbrief april 2023

WAK en Johan de Meij

Author: Linda Groenewoud/Friday, April 7, 2023/Categories: Nieuws voor leden

WAK 13 mei  in Centrum van Hengelo
Repetities voor het  Johan de Meij concert in oktober

Agenda:

Zaterdag 13 mei van 13:30 u tot 14:30 u WAK (week Amateur Kunst) Nieuwe podium op het Marktplein in centrum van Hengelo.

Zondag 23 april 10u - 17:00 u : Eerste kennismakings en repetitiedag voor concert Johan de Meij Locatie  Stork Hengelo Industriestraat 3 7553 LL Hengelo. (Zie link naar PDF en link PDF route)

Zondag 25 juni: 10u - 17:00 u Repetitiedag voor concert Johan de Meij. Locatie  Stork Hengelo Industriestraat 3 7553 LL Hengelo. 
(Zie link naar PDF)

Zaterdag 7 en zondag 8 oktober: Repetitieweekend 10u - 17:00 u voor concert Johan de Meij
Locatie volgt

Zaterdag 28 oktober vanaf 14 uur: Eventdag Johan de Meij met afsluitend concert in de avond.
Muziekcentrum Enschede

Repetitie wijzigingen

Woensdag 19 april en woensdag 17 mei is er geen repetitie. 
In de meivakantie gaat de repetitie op 26 april en 3 mei wel door

WAK

Zaterdag 13 mei van 13:30 u tot 14:30 u WAK (week Amateur Kunst) spelen we op het Nieuwe podium op het Marktplein in centrum van Hengelo.
Graag 13:00 u aanwezig. Parkeren kan in de Brink parkeergarage, Thiemsbrug garage, Beursgarage of voor het stadhuis..
Op de fiets komen is het handigst als dit kan. Let op er is markt op deze dag. 
Denk aan een lessenaar en wasknijpers en bij zon een zonnebril. Denk er ook aan dat bij zon en een zonnebril de ipad slecht te lezen is!
Bij slecht weer wordt via de app groep gecommuniceerd of het wel of niet doorgaat. 

https://uitinhengelo.nl/evenementen/wak-hengelo
 

Progamma

  • Exodus song
  • John Barry selectie
  • Arsenal
  • Klezmeriana 
  • Pink panther theme
  • Skyfall 
  • Fandango

Kleding

Dames: zwart met rood accent 
Heren:  zwart kostuum met zwart overhemd. (geen strikje)
Denk aan de zwarte schoenen.

Koffers en tassen

.
Grote koffers achter het slagwerk of onder de stoel. Andere koffers niet op het podium of onder de stoel. We kunnen tassen/instrumentenkoffers desgewenst in de vergaderruimte van het kantoor van Hengelo Promotie (Markt 8) stallen. ( Dit is ongeveer naast Bakker Bart aan de zijkant van de Markt)
 

Slagwerk helpen

Zie lijst. Deze komt twee weken voor aanvang concert in de appgroep
 

Info over repetitie's Johan de Meij

Over een aantal dagen gaan we beginnen met het project THE MUSIC OF JOHAN DE MEIJ. Achter de schermen zijn we druk bezig om de laatste voorbereidingen voor zondag 23 april as te treffen, om jullie een geweldige leuke maar ook zeker muzikale en leerzame dag te kunnen geven. Zowel bestuur als dirigent Lute Hoekstra zijn super enthousiast om aan dit project te beginnen en wij hopen natuurlijk jullie ook. Uiteindelijk zullen we op 28 oktober as met ruim 100 muzikanten op het toneel van het Muziekcentrum zitten, dus dat wordt een hele happening. Met 2 fantastische solisten en een geweldig programma wordt dit een concert waar men nog jaren over praat!!


Via onderstaande link kom je bij de PDF met de Nieuwsbrief van Het WPO over de repetitie's voor het Johan de Meij project.
Zondag 23 april:  Jullie zijn allemaal vanaf 09.30 uur welkom, eerder is natuurlijk ook goed. Om 10.00 uur willen we ook beginnen met de repetitie. De koffie staat klaar! 


Ten aanzien van de bezetting en de opstelling: 

In de link hieronder staat een FLOORPLAN. Op deze manier gaan we dan ook zitten. Op de repetitiedagen en -weekend zal dit gelijkvloers zijn, op het concert zal dit gelaagd zijn. Het zou mooi zijn wanneer de muzikanten van Concordia en het WPO gemixed gaan zitten. Dat is bij de meeste instrumenten via de stem die je speelt geregeld, maar bijvoorbeeld binnen de klarinetten 2/3 en fluiten niet.
Denk aan een lessenaar, want die zijn er niet. Koffie/Thee/Fris en dergelijke is geregeld evenals een lekkere lunch tussen de middag. 

Info WPO Johan de Meij
Route repetitielocatie
Floorplan

 

 

Number of views (575)

Tags: