Concordia nieuws

Meespelen voor KWF

Meespelen voor KWF

Samenloop voor Hoop

Author: Linda Groenewoud/Monday, May 30, 2016/Categories: Nieuws

Wil je ook wat doen voor het KWF, maar hou je niet van lang wandelen, kom dan het concert op 3 juli voor de finale van Samenloop voor Hoop met ons meespelen!

 

Concordia is gevraagd door de organisatie van SamenLoop voor Hoop om een concert te verzorgen op zondag 3 juli om 10.30 uur bij de afsluiting van de wandelestafette in het FBK-stadion. De SamenLoop voor Hoop is een lokale 24-uur durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding.Ook in ons orkest hebben we te maken gekregen met orkestleden die getroffen zijn door de ziekte kanker en familieleden van orkestleden die zijn overleden aan deze ziekte. Voor ons een extra reden om mee te doen aan dit initiatief en belangeloos een mooi concert te verzorgen.

We hebben al een goed basisorkest, maar het lijkt ons voor dit grote evenement in Hengelo leuk om het orkest uit te breiden en zijn we op zoek naar mensen die belangeloos met ons mee zou willen spelen voor dit goede doel.
Om een spetterend concert neer te zetten houden we twee repetitie’s in complete bezetting.

Deze repetitie’s zijn: woensdag 22 juni en 29 juni  in wijkcentrum Slangenbeek.

Het te spelen programma is:

Hongaarse dans nr 5 - Brahms
Slavische dans nr 8 - Dvorak
Slava - Bernstein
Slavia -  Jan vd. Roost
Gaucho
Malaguena
Aurum
Arabesque
Adieu mein kleine Gartenoffizier
Gallito
Hotel California
Florentiner Mars

Wil je ook wat doen voor het goede doel, maar hou je niet van lang wandelen, kom dan met ons meespelen! Je kunt mailen naar: orkestvertegenwoordiger@concordiahengelo.nl
Je krijgt de muziek dan z.s.m 

 

Number of views (3493)

Tags: