Valentijnsconcert 14 februari in Rabotheater

Valentijnsconcert 14 februari in Rabotheater

Zwoel en opzwepend!

Author: Linda Groenewoud/zondag 21 december 2014/Categories: Nieuws, Agenda

Event date: 14-2-2016 15:00 - 17:00 Export event

Zwoel en opzwepend; zo valt Concordia’s Valentijnsconcert dit jaar het best te omschrijven. Op zondag 14 februari, de dag van de liefde, verzorgt het harmonieorkest van Concordia onder leiding van dirigent Lute Hoekstra een romantisch, sfeervol programma. Dit keer staat dat geheel in het teken van Zuid-Amerika. Denk aan broeierige tango’s, swingende bossa nova’s en opzwepende flamenco’s.

 

Concordia heeft twee speciale gasten uitgenodigd. Wegens het grote succes van vorig jaar is wederom zanger Rolf Koster van de partij. Deze ras-entertainer, die zijn zangcarrière startte aan het Twents Conservatorium zingt beroemde nummers als Mas que nada, Sway, Granada en Desafinado. Rolf Koster zong in talloze musicals zoals Les Miserables, Jesus Christ Superstar en Cyrano, en leende zijn stem uit aan vele tekenfilms en series. Hij staat altijd garant voor een feestje dus ongetwijfeld weet hij dit Valentijnsconcert ook weer menig hart te veroveren!

Daarnaast is het Twents Jeugd Harmonie Orkest (TJHO) bij ons te gast. Het jongerenorkest van muziekvereniging Armonia neemt het eerste deel van het programma voor zijn rekening. Sinds september spelen Concordia’s jeugdleden mee in dit orkest, een van de eerste stappen in de samenwerking tussen beide muziekverenigingen die medio vorig jaar is ingezet.

Het Valentijnsconcert wordt een gevarieerde, gloedvolle middag, vol spektakel en muziekplezier, die u niet wilt missen. Bestel dus hier meteen uw toegangskaarten!

 

Number of views (4984)

Tags: