Valentijnsconcert 14 februari

Valentijnsconcert 14 februari

Author: Linda Groenewoud/Saturday, February 14, 2015/Categories: Agenda

Event date: 2/14/2015 7:30 PM - 10:00 PM Export event

Zaterdagavond 14 februari 2015  geven we het Valentijnsconcert : ‘Vaderlandsliefde’ in de De Eissinkzaal van het Rabotheater. De aanvang van het concert is 19.30 uur.

Het harmonieorkest van Concordia Hengelo onder leiding van Lute Hoekstra verzorgt voor de derde keer op rij een Valentijnsconcert. Op zaterdag 14 februari om 19.30 staat het thema ‘Vaderlandsliefde’ centraal tijdens dit romantische concert in de Eisinkzaal van het Rabotheater. Vocale solist tijdens dit concert is Rolf Koster.

U kunt onder andere genieten de Piet Hein Rhapsodie, een Nederlandsche Medley, Ik heb je Lief, Doe Maar medley, Malle Babbe en Zij gelooft in mij. Daarnaast de Bolero in een Nederlands arrangement van Frank Uyttebroek en Lord Tullamore, een opzwepend, uitdagend en inspirerend Iers volksmuziekstuk in een continentaal jasje en met een vleugje romantiek van Carl Wittrock.

Rolf Koster is een Nederlands (stem)acteur en zanger. Hij is hoofdzakelijk te zien in musicals. Koster studeerde zang aan het Twents Conservatorium in Enschede.

Kaarten voor dit concert zijn vanaf 12 januari te bestellen en te betalen via www.concordiahengelo.nl. (€ 14,-- volw. en jeugd tot 16 jaar € 5,-- ) Kaarten liggen dan op naam klaar aan de kassa van het Rabotheater op 14 februari 2015 vanaf 19:00 uur.

De afgelopen drie jaar was het publiek laaiend enthousiast over deze Valentijns concerten. Neem dus ook in 2015 uw Valentijn mee en geniet van dit sfeervolle concert!

 

Number of views (3112)

Tags: