Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december

Author: Linda Groenewoud/Tuesday, December 9, 2014/Categories: Nieuws voor leden, december 2014

Dit is de laatste nieuwsflits van dit jaar. 2014 zit er bijna op. We kijken terug op een mooi jaar, waarin we ons grote project Hangi Lauha succesvol hebben uitgevoerd.

Ook het concert in Ede was geslaagd. We hebben een goed concert gegeven op een prachtige locatie.

Inmiddels zijn we al weer met nieuw muziekstukken aan de slag voor het Valentijnsconcert en het Lionsconcert. Het vervolg van Hangi Lauha is nog niet helemaal duidelijk, maar dat komt wellicht binnenkort. 

 

Laatste orkestrepetitie van het jaar

We hebben nog twee repetities te gaan in 2014 en daarvan willen we de laatste (woensdag 17 december) afsluiten met een eindejaarsborrel. Dat betekent dus repeteren tot de pauze en dan naar de soos. Wie neemt een hapje mee? (graag even doorgeven aan Linda Groenewoud)
De eerste repetitie is dan weer op 7 januari 2015. En willen we op 14 februari en 7 maart een mooi concert geven, dan hebben we de repetitietijd hard nodig.

 

Valentijnsconcert en Lionsconcert

Valentijnsconcert zaterdag 14 februari 2015 (tijd volgt)  in het Rabotheater in Hengelo.
Lionsconcert zaterdag 7 maart 14.30 uur in Stedelijk Lyceum aan de Tiemeister in Enscheder

Bij beide concerten is zanger Rolf Koster onze vocale solist. Rolf Koster (Terborg, 25 februari 1968) is een Nederlands (stem)acteur en zanger. Hij is hoofdzakelijk te zien in musicals. Koster studeerde zang aan het Twents Conservatorium in Enschede. Meer info? www.rolfkoster.nl


 

 

Nieuwe orkestleden

Wij wensen onze nieuwe orkestleden Yvonne en Jurriaan (beiden op klarinet) heel veel plezier in het orkest en in onze vereniging! Hartelijk welkom!

Kerstoptreden Young2C in bibliotheek

Zaterdag 13 december van 14.30 tot 15.30 uur geeft Young2C een kerstoptreden  in de bibliotheek van Hengelo. Ze zouden het erg leuk vinden om voor veel publiek te spelen.
Kom dus gerust even luisteren als je zin en tijd hebt!

 

 

 

 

 

 
SlamCC

De slagwerkgroep is bezig met het oefenen van de volgende stukken:

  • Palladio van Karl Jenkins
  • Carmina Burana
  • Tango Appasionado van Piazzolla

Op zaterdag 3 januari is er het jaarlijkse  "nieuwjaarsetentje". Helaas gaan we op deze avond ook afscheid nemen van een aantal SlamCC leden. Hopelijk komen er binnenkort nieuwe leden om onze groep te versterken.

Het bestuur wens alle leden en de  dirigenten hele fijne feestdagen en een muzikaal 2015!

 

Number of views (4942)

Tags: