Lionsconcert en voorjaar 2016

Lionsconcert en voorjaar 2016

Author: Linda Groenewoud/maandag 29 februari 2016/Categories: Nieuws voor leden

Event date: 12-3-2016 14:30 - 16:30 Export event

In deze nieuwsbrief vind je informatie over het Lionsconcert 2016 en andere concerten in het voorjaar.

Lionsconcert zaterdag 12 maart 2016


Stedelijk Lyceum Locatie Zuid. Tiemeister 20 Enschede
Solist: Rolf Koster

Repetite

Opbouw slagwerk en stoelen klaarzetten:      12.15 uur     (met hulp van fluiten/hobo/fagotten)
Graag iedereen aanwezig:                              12.30 uur
Orkest soundcheck met Rolf:                          12.45 uur
Aanvang concert:                                            14.30 uur
Einde concert:                                                 ongeveer 16.15 uur

 

Programma Lions

 1. Malaguena
 2. Tango
 3. Granada
 4. Adieu mein kleine Garde Officier
 5. Danzon nr 2
 6. Desafinado
 7. Sway
- pauze -
 
 1. Arabesque
 2. Hey Brother
 3. Caucho
 4. Oblivion
 5. Doe Maar medley
 6. Liberation medley
 

Kleding

Dames: zwart met rood accent 
Heren:  zwart kostuum met zwart overhemd. (geen strikje)
Denk aan de zwarte schoenen.

Slagwerk helpen (Lions)

We vragen de fluit/hobo en fagot groep om te helpen met slagwerk uitpakken en na afloop van het concert weer in te pakken. Alle hulp is welkom dus ook het zou heel fijn zijn als andere orkestleden ook helpen.
Graag onderling even regelen met de slagwerkers hoelaat.

Concerten voorjaar 2016

Zondag 22 mei - concert begraafplaats

We zijn uitgenodigd om op zondagochtend 22 mei een concert te verzorgen op de begraafplaats aan de Bornsestraat. Aanvang 11.30 uur tot ongeveer 13 uur. Bij slecht weer gaat het niet door.

Het is een mooie gelegenheid om ons als vereniging te laten zien en horen. Bovendien spekt het de kas ook een (heel klein) beetje.

Mocht je niet kunnen op deze datum, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Linda. Als je je niet hebt afgemeld voor 9 maart dan verwachten we dat je gewoon aanwezig bent bij het concert.

 

2/3 juli Samenloop voor Hoop 

Overal in Nederland worden ‘Samenlopen voor Hoop’ georganiseerd om geld in te zamelen voor het KWF (fonds voor kankerbestrijding). Begin julie wordt er (voor de eerste keer) een samenloop georganisseerd in Hengelo. Concordia is gevraagd een optreden van een uurtje te verzorgen in het muzikale randprogramma.

Waarschijnlijk wordt Concordia geprogrammeerd om in de avond van 2 juli (tussen 20 en 22 uur). Kan dit niet, dan wordt het 3 juli, einde van de ochtend. De organisatie verwacht ongeveer duizend toehoorders (lopers, aanmoedigers en publiek) dus weer een mooi moment om ons als vereniging zichtbaar te maken!

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waarbij teamleden afwisselend op een parcours lopen. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker, een strijd die ons allemaal raakt. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek en verschillende ceremonies.

Ben je geinspireerd geraakt door dit initiatief dan kun je ook zelf een team samenstellen en meelopen. Zie daarvoor de info in de bijlage. We kunnen alleen geen Concordia-team samenstellen want dan houden we te weinig muzikanten op het podium over.

Ook voor dit concert geldt, mocht je niet kunnen op (een van) deze data, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Linda. Als je je niet hebt afgemeld voor 9 maart dan verwachten we dat je gewoon aanwezig bent bij het concert.

 

Number of views (2766)

Tags: